IRTEC: SOLUȚII PREMIUM PENTRU IRIGAȚII GLOBALE

IRTEC produce de mai bine de 25 de ani mașini și echipamente de irigare. Datorită investiției noastre continue în instalații de înaltă tehnologie, Irtec oferă clienților o gamă larga de echipamente de irigare, care sunt garantate de calitate, ușor de utilizat și la un preț competitiv. Peste 80% din producția Irtec a fost destinată pieței de export și acest lucru a permis Irtec să construiască o bază de cunoștințe a cerințelor din proiectele individuale din multe țări. Combinând această experiență cu abilitatea Irtec de a produce mașini adecvate cerințelor clienților, Irtec poate oferi soluții personalizate pentru orice proiect de irigare. Inima sistemului este turbina noastră eficientă din punct de vedere energetic cuplată aproape de cutia de viteze principală, care permite mașinilor noastre să funcționeze la presiuni și volume foarte joase. Noua noastră generație de calculatoare a fost dezvoltată special pentru a economisi energie, apă și timp. Performanța mașinii poate fi monitorizată și ajustată de la distanță cu ajutorul tehnologiei GSM. Irtec poate produce, de asemenea, o gamă complementară de rampe  de pulverizare, motopompe pe motorină, pompe pto-tractor, generatoare pe motorină și o gamă completă de hidranți si retele principale de apa. Irtec a fost întotdeauna mândru să producă mașini care combină soluții de înaltă calitate, hi-tech și usor de utilizat pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale comunității mondiale de irigații. Vă mulțumim pentru susținerea filozofiei noastre.

Misiune

IRTEC SpA s-a concentrat pe furnizarea calitatii, inovației și fiabilitatii clienților noștri.
Intenționăm să ne consolidăm și să ne bazăm pe acest lucru, în special acum, într-o perioadă de concurență acerbă și complexitate crescândă a pieței. Ne vom angaja cu clienții noștri într-o îmbunătățire constanta și continuă a calității generale.
Strategia noastră este de a informa și educa clienții noștri, de a investi și dezvolta produsele noastre și de a consolida reputația IRTEC în întreaga lume a irigațiilor.
Din acest punct de plecare, sperăm să dezvoltăm un cadru al valorilor cu politici și stiluri operaționale de bază pentru IRTEC, care pot fi rezumate după cum urmează:

  1. Dealeri calificați pentru a oferi sistemul personalizat care este în măsură să se potrivească nevoilor utilizatorului final pentru a optimiza investițiile de irigare.
  2. Un serviciu post-vânzare de înaltă calitate, competență și actualitate, pentru a elimina timpul de inactivitate a sistemului.
  3. Utilizarea corectă a produselor, ceea ce duce la satisfacția generală a aspectelor tehnice și a consumului de energie.

Capacitatea de a fi întotdeauna competitiv, la toate nivelurile, este principala cerință a perspectivelor IRTEC pentru a asigura succesul și pentru a oferi satisfacții depline clienților săi.

Viziune

Stabilirea de parteneriate cu liderii de piață, importatori și dealeri. IRTEC dorește să fie recunoscut la nivel mondial ca o companie care creează și oferă soluții personalizate care cresc productivitatea, reduc costurile și reduc risipa de energie. În concluzie putem atinge aceste obiective ambițioase și importante doar cu participarea colaboratorilor apropiați și împreună cu mediul și oamenii.

Valorile noastre corporative și ceea ce credem

RELAȚIA CU CLIENTII – Dorim ca serviciul nostru pentru clienți să fie atent și precis, cu servicii, consultanță și suport tehnic concepute pentru a răspunde nevoilor lor.

MEDIUL EXTERIOR – Dorim să asigurăm utilizarea corectă a energiei și a materiilor prime, respectând pe cât posibil mediul în care trăim.

MEDIUL DE LUCRU – Vrem să funcționăm într-un mediu de lucru sigur sau confortabil, asigurându-ne că toată lumea este conștientă de riscurile asociate activităților noastre. Un mediu care ajută la stimularea dezvoltării personale și profesionale.

FORMARE VOCATIONALA – Intenționăm să implementăm instruire actualizată continuu, esențială pentru a face față provocărilor evoluției tehnologiei.

RELAȚIA PERSONALULUI – Considerăm că este corect și important ca relațiile noastre să se bazeze pe loialitatea reciprocă, transparența și colaborare.

RESPONSABILITATE – Dorim să lucrăm în atmosfera economică, socială și ecologică potrivită și să includem toți factorii noștri interesați, atât privați cât și publici, implicați în compania noastră.

RESPECT PENTRU LEGE ȘI CODUL NOSTRU DE ETICĂ – Este angajamentul nostru să acționăm în conformitate cu legea și cu toate regulile existente și să sprijinim un comportament etic corect, pentru a nu afecta fiabilitatea companiei noastre morale și profesionale. Această filozofie promovează alegerile care acordă prioritate resurselor umane și inovării pentru a fi urmărite în contextul unui cod moral strict, care certifică faptele cu corectitudine și respectă angajamentele noastre.

Fapte și cifre

IRTEC …

… fabrica tamburi inca din 1978 și a fost întotdeauna recunoscut, atât în ​​Italia cât și internațional, pentru producția de mașini de înaltă calitate.

… produce o serie tamburi, ce pot fi alimentati cu turbină de apă, motor hidraulic și motoare diesel sau pe benzină. Gama constituie 25 de structuri de bază din care pot fi configurate 190 de modele diferite. Aceste modele sunt echipate cu țeavă din polietilenă care variază în diametru de la 40 mm la 160 mm și lungimea de 820 metri. Vitezele de rambursare pot fi controlate prin mijloace mecanice sau prin metode mai sofisticate. Aceste metode sofisticate includ sisteme de gestionare computerizate, rulare cu motorină, benzină sau hidraulică și motopompe integrate.

… produce, de asemenea, motopompe de la 5 la 250 CP, rampe de udare galvanizate de până la 50 de metri și pompe PTO pentru tractor.

… are un personal extrem de specializat, care operează într-o structură modernă și bine organizată. Am investit constant în utilaje moderne de producție, instrumente și infrastructură de magazine. Acest lucru a redus costurile de producție, a îmbunătățit calitatea și ne-a permis să rămânem competitivi.

… este o societate pe acțiuni cu 1.040.000,00 Euro de capital integral plătit.

10.909.000,00 Euro cifra de afaceri 2015

5.000 m 2 Suprafață de birouri 9.000 m 2 suprafața fabricii

1200 tambururi în fiecare an

200 motopompe produse pe an

180 aripi de pulverizare produse anual

Start typing and press Enter to search